Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to tylko pech?

TigerDNA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Bije metiny cienia surą wp 43 lvl. Ubiłem ich może z 100 i wyleciało około 2kd+3 i parę marnych ku.

Czy to tylko ja mam takiego pecha czy co?

Może gdzie indziej dropic?

Opublikowano

kup z IS rekawice 15 dni duzo nie stracisz a duzo zyskasz , mozesz pomoc sobie z darmowymi smoczymi ale duzo z tego nie ma ...

Spróbuj bić na Pustyni Twardości [50]

Co do rekawicy 15DNI może być taki dzień , że będziesz miał super szczęście przez 15 dni to dużo dni , a wtedy drop jest miodzio ...!

249749950513365bcdea3d.jpg 

DAJ + TO NIE BOLI ...

Opublikowano

Jak jeszcze rekawiczki nie masz, to sobie zalatw. Drop jest o duzo lepszy. :)

Mozesz bic metki na sohan 50-55 tez.

Zależy jakie eq ma to nie takie hop siup

DAJ + TO NIE BOLI ...

Opublikowano

Ja Ci polecam abyś poprosił kogoś z gildy aby wydropił Ci rękawice z lasu w PT.

i myślisz , że komuś będzie się chciało siedzieć cały dzień w lesie dla 1 rękawicy głupia sugestia poza tym szybciej chyba kupić od gracza . Kumple z gildii też tak za free nie beda dropic ...

To już zależy od przypadku, przecież każdemu leci inaczej, nie masz żadnego pecha :)

skąd wiesz , że akurat w tych dniach nie miał pecha ? Najlepiej przed dropieniem udać się do Starszej Pani

DAJ + TO NIE BOLI ...

Opublikowano

Jak już nie którzy pisali kup rękawice i klep te metki nadal a co do tego ''pecha'' to masz starszą panią u której możesz sprawdzić swoje szczęście lecz nie zawsze to zależy od tego ja np. na rękawiczce na tych metkach dosyć dobrze kiedyś na s7 zarabiałem.

xhsd.png

Opublikowano

Jak już nie którzy pisali kup rękawice i klep te metki nadal a co do tego ''pecha'' to masz starszą panią u której możesz sprawdzić swoje szczęście lecz nie zawsze to zależy od tego ja np. na rękawiczce na tych metkach dosyć dobrze kiedyś na s7 zarabiałem.

Przecież przed chwilą było to pisane po co piszesz to samo ?

Myślę , że problem już rozwiązany każdy piszę to samo ...

DAJ + TO NIE BOLI ...

Opublikowano

Przecież przed chwilą było to pisane po co piszesz to samo ?

Myślę , że problem już rozwiązany każdy piszę to samo ...

Nie zauważyłem bo po przeczytaniu jednego z pierwszych postów zacząłem pisać...
xhsd.png

Opublikowano

To że ku ci dropnie z metina to zależy od szczęśćia jakie ci się wylosuje.Kup rękawice złodzieja i 2xdrop z IS'a o 100% lepszy drop.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zwyczajny pech.Rękawica złodzieja nie polepsza dropu tylko zwiększa drop - szansa na większy % wurzucenia przedmiotu. Aby poprawić proponuje bić metiki o większym lvl od siebie, czyli Metiny Twardości na pustyni.

Chciałbyś należeć do Media Team a tutaj zostałeś odrzucony ?

Skontaktuj się ze Mna poprzez gg. Pomogę Ci !!!

8736939

Opublikowano

Zwyczajny pech.Rękawica złodzieja nie polepsza dropu tylko zwiększa drop - szansa na większy % wurzucenia przedmiotu. Aby poprawić proponuje bić metiki o większym lvl od siebie, czyli Metiny Twardości na pustyni.

Nawet jak ma się pecha rękawica i tak sprawia , że wyleci lepszy drop niż bez

DAJ + TO NIE BOLI ...

Opublikowano

Nie jestem tego taka pewna. Rękawica złodzieja odpowiada za zwiększenie dropu a nie jakoś. Najlepiej aby bił metiny o wiekszym lvl od siebie. Czym równiejszy tym drop groszy.

8736939

Opublikowano

Łatwo powiedzieć bij metki z wiekszym lvl ... Może akurat tych nie da rady

DAJ + TO NIE BOLI ...

Opublikowano

Gdy się ma sposób to każdy Metin rozwali.

Najlepiej neich autor tematu poda dokładne dane o eq, wtedy zardzimy konkretniej.

Nadal podtrzymuje, metiny twardości aby rozwalał

8736939

Opublikowano

Dużo zależy od szczęścia, nic na to nie poradzisz. Możesz jedynie zwiększyć szansę na drop ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...